Bliv lykkelig med en lifecoach

Bliv lykkeligere ved hjælp af Life Coaching

Ikke alle ved hvad Life Coaching vil sige. Begrebet kan måske virke lidt flyvsk. Når man taler om en coach, tænker man måske på en coach i sportsverdenen, der guider sportsfolk i hvordan de kan forbedre sig og opnå deres specifikke mål.

Men en Life Coach er, som navnet indikerer, en coach, der inddrager hele livet og hjælper folk med at opnå deres mål.

Hvad kan en Life Coach?

Life Coaching berører mange forskellige områder af livet. Det kan eksempelvis omhandle helbred, livsstil, karriereveje, parforhold, økonomi, fritid og sidst men ikke mindst: Personlig udvikling.

Som regel arbejder en Life Coach på den måde, at de kan hjælpe dig med, selv at finde svaret eller løsningerne på dine problemstillinger. En Life Coach stiller derfor ofte udfordrende spørgsmål, der virkelig får dig til at reflektere og se din situation fra et helt andet perspektiv. En Life Coach forstår altså at stille dig de rigtige spørgsmål.

Hvorfor investere i en Life Coach?

Føler du dig ikke sådan rigtig inderligt glad? Er det lidt ligesom om, at der er noget der mangler? Så er det måske fordi, at du har et mål eller en vision som du af en eller anden årsag ikke følger eller udlever.

Det kan være, at du i virkeligheden gerne vil skifte studieretning eller job, fordi der er noget du brænder mere for. Det kan eksempelvis være, at du arbejder inden for ejendomsservice, men drømmer om at blive selvstændig.

Frygten holder os tilbage

Der er rigtig mange ting i livet, vi som mennesker, ikke gør, pga. frygt. Frygt er en faktor, som er en af de største årsager til, at vi ikke forfølger vores drøm. Nogle gange står vi i midten af en skillevej, hvor vi på den ene side, har det sikre valg, som vi måske ikke brænder hundrede procent for, men som vi ved hvad er.

På den anden side, har vi det andet valg, som er mere usikkert, men som vi brænder for. I sådanne tilfælde er det oftest nemmest at vælge den sikre ”vej”, da vi ikke taber noget, hvilket derimod godt kunne ske, hvis vi valgte den ”usikre” vej.

Problemet opstår når vi ikke tager chancer eller følger vores drømme i livet. Vi risikere nemlig, at vi aldrig føler os sådan rigtigt i live eller lykkelige, hvis vi ikke tager vores drømme alvorligt og følger dem.

spacer