motormagasinet-paper

Hold dig gratis opdateret om biler og transport

Via hjemmesiden abonnementtilbud.dk har du nu muligheden for at holde dig opdateret – GRATIS – om bilnyheder og transportbranchen generelt.

På abonnementtilbud.dk har du mulighed for at bestilles et gratis prøveabonnement på de to forskellige fagblade Motor-Magasinet og Transportmagasinet. Begge fagblade tilbyder et gratis prøveabonnement i 4 uger, hvor du både modtager den fysiske avis, men også får adgang til avisen online via login.

Motor-Magasinet

motormagasinet-paperMed et abonnement på Motor-Magasinet kan du især holde dig opdateret på autobranchen og hvad der sker i bilbranchen. Motor-Magasinet udkommer 44 gange årligt og omhandler generelt bil- og autobranchen, herunder f.eks. nyheder omkring nye biler, teknik, politik, økonomi og motorsport. Er du interesseret i biler og motorer, vil det derfor være oplagt for dig at teste Motor-Magasinet af i 4 uger med et gratis abonnement. Motor-Magasinet dækker hen over et år en masse forskellige temaer som f.eks. bilsyn. miljø, styling, messer, udstillinger og meget mere.

En yderligere funktion som Motor-Magasinet tilbyder sine læsere og brugere, er adgang til udbud indenfor autobranchen og aktiv udbudssøgning. Især online er Motor-Magasinet opdateret med de seneste udbud.

Sidst men ikke mindst, indeholder Motor-Magasinet et jobmarked, så hvis du søger job indenfor bilbranchen, kan Motor-Magasinet været din genvej til et job hurtigere.

Transportmagasinet

transportmagasinetEt andet fagblad, som især henvender sig til folk i transportbranchen er Transportmagasinet. Transportmagasinet udkommer 22 gange om året og er især skrevet til folk indenfor transport og shipping, som ønsker at holde sig opdateret på nyheder omkring transport. Fagbladet indenholder en masse relevant information for f.eks. vognmænd, fragtmænd, politikere, leverandører til transportbranchen og for alle vognmandsvirksomheder. Et stort tema i avisen er lastbiler, men også skibsfart bliver behandlet grundigt.

Med Transportmagasinet får man yderligere adgang til en omfattende udbudsovervågning af transportbranchen. F.eks. kan det være utroligt vigtigt for transportvirksomheder at holde sig opdateret med hvilke transportudbud det offentlige eller store virksomheder udbyder.

Endeligt indeholder Transportmagasinet jobannoncer, som vil være relevante for alle som på sigt ønsker et job indenfor enten transport eller shipping. Med et gratis prøveabonnement får du også adgang til den online version af avisen.

Abonnementtilbud.dk

Udover de to omtalte fagblade, kan du på abonnementtilbud.dk bestilles gratis abonnement på en række andre fagblade indenfor forskellige brancher, herunder Licitationen, Nyhedsinformation, Jern & Maskinindustrien og Mestertidende.

spacer