sommerhus i trae

Sådan giver du dit sommerhus nyt liv

Står du og har et sommerhus, som godt kunne trænge til at blive piftet lidt op? Så er der massere af af muligheder hvorpå du kan gøre dette. Uanset om du trænger til flere kvadratmeter, eller om sommerhus i bund og grund trænger til at blive vedligeholdt, har du god grund til at læse med her.

Ombygning/tilbygning

Står du i den situation, at sommerhuset er gået hen og blevet en smule forældet og godt kunne trænge til en modernisering? Så er løsningen en ombygning. Du har mulighed for at få en ny facade på huset, hvis det er det udvendige som ikke spiller så godt længere. Ydermere kan du få foretaget en indvendig ombygning, hvis du for eksempel mener, at huset kunne udnyttes bedre, ved at fjerne en væg eller lignende.

Er familien blevet beriget med et nyt familiemedlem, kan det godt være at det begynder at knibe med kvadratmeterne. I såfald er det ofte værd, at overveje en tilbygning til sommerhuset. Dermed har du mulighed for at give dit sommerhus, et moderne præg. I tilfælde af, at du ønsker at sommerhusets landlige charme bliver bevaret, er dette naturligvis også muligt. Bed eventuelt en håndværker om rådgivning, inden du tager den endelige beslutning.

Isolering

Måske er det sommerhusets funktionalitet som fejler noget, og ikke udseendet. Især ældre sommerhuse døjer med lettere træk indenfor. Dette skyldes som regel, at isoleringen ikke er hvad den har været.

Der findes både indvendig og udvendig typer isolering, samt tagisolering. Mistænker du huset for at være dårligt isoleret, så findes der selskaber, som har høj ekspertise inden for isolering, hvor der mulighed for at få en gratis konsultation og dermed få problemet identificeret.

Hvad angår taget på sommerhuset, så sørg for at få det vedligeholdt. Ved at få taget vedligeholdt, øger du forudsætningerne for at forlænge tagets- samt isoleringens levetid i mange år. Er dit tag aldrig blevet vedligeholdt, kan det være nødvendigt at der skal lægges nyt.

Så er det ellers op til dig, at få gjort noget ved det.

 

spacer