Få styr på din varmeregning

Nu hvor det er ved at blive sommer, så var det måske på tide, at få styr på varmeregningen inden det igen bliver vinter. De fleste VVS installationer egner sig også bedst til sommermånederne. Når du får udført reparationer eller udvidelser om sommeren, så behøver du ikke at bekymre dig om varmeregningen, som du ellers gør om vinteren.

VVS og varmeinstallationerDet sker nemlig ofte, at når man får lavet reparationer eller installationer rundomkring i sit hus, så slipper varm luft ud og kold luft ind. Dette er med til at forhøje varmeregningen om vinteren. Derfor, så er det en rigtig god ide, at lave diverse VVS installationer i sommerhalvåret. Det spare dig for yderligere varmeomkostninger, og du sikre dig dermed en varm vinter. Hvis du er i tvivl om proceduren, så tilbyder de fleste VVS montør et gratis konsulent besøg, hvor i sammen kan se på mulighederne. Nogle af de varmeforbedringer du kan få udført er:

  • På oliefyret
  • Ved naturgas installationer
  • Ved fjernvarme installationer
  • Ved bioanlæg installationer
  • Ved oliefyr eller kedler
  • Ved brændeovne
  • Ved de fleste varmepumper installationer

Du kan også udvide dit nuværende varmeanlæg med et grønt tiltag, solvarmeanlægget. Inden du påbegynder nogen form for installationer, så er det meget vigtigt, at du sikre dig, at din VVS montør er certificeret. Derved, så er du også bedre dækket af din og deres forsikring, hvis der skulle ske noget under eller efter monteringen.

Udvid med solvarmeanlæg, og spar på din varmeregning

Solvarmeanlæg består af solfanger, hvilket er med til at omdanne solens energi til varme. Du kan bruge varmen på to måder, enten til husholdnings brugsvand eller til opvarmning. På det varme vand, kan du spare op til 70 % på din regning, hvor du ved opvarmning, kan spare helt op til 30 %.  Endelig, så har varmeanlæg en levetid på mellem 20 – 25 år, hvor garantien kan dække i op til 10 år. Det er dog meget individuelt med garantien, og svinger meget fra mærke til mærke. Så undersøg eventuelt de forskellige anlæg.

Ting du skal have styr på inden du påbegynder dit solvarmeanlæg projekt

Inden du begynder at udvide med et solvarmeanlæg, så er det en rigtig god ide at få styr på nogle basale ting. Du skal blandt andet sikre dig for, at der ikke bliver bygget høje bygninger eller installationer overfor dit solvarmeanlæg. Dernæst, så skal du også have styr på hældningen på dit tag. Den optimale hældning er et sted mellem 30 – 60 grader. Her for du det største udbytte af dit varmeanlæg, og dermed også den største besparelse på din varmeregning. Du kan finde mange flere råd og en rigtig god vejledning på danskvarmeservice.dk.

Sæt igang, og få varmen til vinter!

spacer