Tjen penge hjemmefra og få råd til fedt udstyr til din bil

Få råd til det fede udstyr

Hvis du går op i din bil, så er det helt sikkert også et evighedsprojekt for dig. Uanset om du har købt en gammel spand eller en Bugatti Chiron Super Sport 300+ (det gætter vi på at du ikke har), så er der altid noget man har lyst til at ændre, for at sætte sit eget præg.

Hvad kan laves inden for et rimeligt budget?

Her giver vi dig en liste over nogle af de ting du kan fikse på din bil, uden at bunden går helt ud af dit budget. Med lidt opsparing på siden og et almindeligt job, samtidig med at du tjener lidt penge hjemmefra, kan sagtens få dig i mål med de fleste projekter over et par år. Har du ikke tid til at vente, har du selvfølgeligt låne pengene, men det vil klar være at fortrække at tage det kedelige arbejde på forhånd, hvis du mangler pengene.

Men hvor skal du så starte? Det første du skal gøre dig klar, er om det vigtigste for dig er styling eller alt det tekniske. Vi tager vinklen med styling i dette blogindlæg, men dermed ikke sagt at motor, cruisecontrol, automatgear m.v. er værd at kaste penge efter.

Ruder

Tonede ruder ser ikke kun lækkert ud, men er også rigtigt behageligt at køre med. Den nemmeste og klart billigste måde kan klares med solfilm, som sagtens kan fås til under 2.000 kr. Taget i betragtning af hvad udskiftning af ruder koster, hvis du vil have ægte tonede ruder, mener vi ikke det giver mening at bruge pengene på udskiftning, selvom det selvfølgeligt er federe med den ægte vare.

Paneler

Disse kommer også i mange forskellige prisklasser alt efter bilmodel og hvilket mærke du ønsker. Tager man fx en BMW 3 sedan (E46), svinger prisen fra 200 til 1.000 kr. for mange paneler. Hvis du ønsker at udskifte det hele på én gang, kan det godt gå hen og blive lidt dyrt, men hvis du starter med de mindste dele, kan du godt slippe af sted en del billigere.

Lakering

Der er stor forskel på prisen på lakering. Du kan finde alt fra ca. 2.000 kr og helt op til 50.000 kr. Prisen afhænger i stort omfang af hvad du ønsker. Er det hele bilen eller kun en del? Skal der flere lag eller et specielt finish på? Er det en stor eller lille bil? Der er mange spørgsmål der afgør hvor dyr en lakering bliver.

Hjulkapsler / fælge

Fælgene er et oplagt sted at starte. De billige alufælge er ofte helt fine at style bilen med, og giver en tydelig opgradering på din bil, hvis du enten ikke har nogle fælge, eller det er nogle gamle eller ødelagte plastikfælge. Her kan du også komme langt og få dit helt eget look, hvis du er villig til bare at kaste lidt flere penge efter dine fælge.

LED-lys

LED-lys er en billig opgradering, men pas på med hvordan du monterer det, og hvor meget du monterer. Har du en gammel skrammelkasse, som bliver pimpet med et hav af LED-lys, kan det hurtigt komme til at ligne en billig brian-bil. God stil med LED-lys er svært og en god tommelfingerregel er at det ikke skal sættes på en skrotbunke og ikke skal overgøres.

Nummerplade

Den store pris på nummerplader kommer i form af at købe sig retten til lige netop den nummerplade. Derudover kommer der en mindre omkostning i form af selve nummerpladen, som skal laves. Regn med at du kan slippe afsted med lige under 10.000 kr. for at få en personlig nummerplade

spacer