Flexleas

3 caféer på Nørrebro og i Nordvest til dig, der elsker naturvin

Er du også blevet vild med orangevin? Eller elsker du naturvin? Vi har samlet tre steder på Nørrebro, hvor du både finder en unik og særlig atmosfære samt virkelig god naturvin.

1) Arrebro på Den sorte plads

På Den sorte plads på Nørrebro ligger Arrebo – en hyggelig og dekorativ café med iøjnefaldende kvadratiske fliser på disken, som skiller sig ud fra den ellers stilrene indretning. Men det er ikke kun indretningen, der skiller sig ud. På Arrebro kan du nemlig få noget af det bedste naturvin på Nørrebro – og tilmed nyde vinen i hyggelige omgivelser i caféen, hvor laptops er bandlyst, eller udenfor caféen, hvor der er plads til udeservering i solen. Sammen med din naturvin kan du nyde lækkert bagværk og god mad. Her er masser af hygge og ikke mindst value for money. Har du ikke været forbi endnu, så er det vist på tide!

2) Fovl i Nordvest

Fovl er en af de få caféer på Nørrebro, der er åbnet i fuglekvateret i Nordvest. Caféen er placeret på Sneppevej 2 lige ved Frederikssundvej. Caféen er for mange i Nordvest og på Nørrebro blevet et go-to sted – både på grund af den hyggelige atmosfære og gode vin og hjemmelavede lemonade og kombucha .På Fovl kan du også nyde godt at et lille, men ikke mindst lækkert menukort, der består af 4-5 forskellige retter til morgenmad, frokost og aftensmad. Alle retter er sæsonbetoner og inspireret af hele verden.

3) Friheden på Den Grønne Sti

Friheden er en af Nørrebros hyggeligste spisesteder med afslappet stemning, god musik og fornuftige priser. På Friheden finder du et stort vinkort med blandt andet orangevin, der virkelig har vundet indpas hos danskerne de sidste par år. Orangevin er en naturvin, der særligt bliver produceret i Østeuropa, og som er blevet kaldt det nye ’rose’ i Berlingske. På Friheden finder du samtidig et menukort med lækre morgenmad og frokostretter samt en aftenmenu, der både består af en række småretter og nogle hovedretter. Friheden bliver om aftenen til et sted, hvor Nørrebro’er hænger ud og drikker vin og økologiske drinks.

Vil du læse om flere anmelderrose caféer på Nørrebro, hvor du finder god stemning, lækker mad og ikke mindst god vin? Du kan læse mere her.

spacer